Verzendinformatie

Bedankt voor uw bezoek en het winkelen bij emma-paris.nl Hieronder vindt u de voorwaarden waaruit ons verzendbeleid bestaat.

Verwerkingstijd verzending

Alle bestellingen worden binnen 24 uur na uw bestelling verwerkt. In het weekend en op feestdagen worden geen bestellingen verzonden of geleverd.
Bij een groot aantal bestellingen kunnen er vertragingen in de levering optreden. Houd rekening met extra dagen voor de levering. Als er een aanzienlijke vertraging optreedt in de verzending van uw bestelling, zullen wij u per e-mail op de hoogte stellen.

Verzendtarieven en leveringsraming

De verzendkosten voor uw bestelling worden berekend en getoond bij het afrekenen.

Verzending naar Nederland, België en Frankrijk is gratis en duurt meestal 7-14 werkdagen.

Er kunnen soms vertragingen in de levering optreden.

Bevestiging van verzending & volgen van bestelling

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de verzending, met daarin je volgnummer(s). De trackingnummers worden binnen 2-5 werkdagen geactiveerd.

Douane, rechten en belastingen
emma-paris.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele rechten of belastingen die op uw bestelling worden geheven. Alle kosten die tijdens of na de verzending in rekening worden gebracht, zijn voor rekening van de klant.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De gemiddelde levertijd is 7-14 werkdagen. Onze producten worden rechtstreeks van de fabrikant aan u geleverd. Door ons unieke bedrijfsmodel kunnen wij de producten tegen een lagere prijs verkopen dan onze concurrenten, waardoor wij aanzienlijk kunnen besparen op opslag- en transportkosten. Wij betalen ook zelf de verzendkosten.

Waar blijft mijn bestelling nu de geschatte levertijd is verstreken?

Helaas is er een kleine kans dat de levering van een bestelling vertraging oploopt. U kunt de status van uw bestelling volgen met het volgnummer dat u per e-mail ontvangt.

U heeft drie dagen na de verwachte leverdatum nog niets ontvangen? Neem per e-mail contact met ons op via: support@emma-paris.nl


Ik ben niet tevreden met mijn bestelling!

Bent u ontevreden over uw bestelling? Wij verontschuldigen ons oprecht en horen graag wat we kunnen doen om het goed te maken. Stuur een e-mail naar support@emma-paris.nl , en we zullen zien wat we kunnen doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen!

Waar is mijn volgnummer?

Zodra uw artikel is voltooid en verzonden, zullen wij u uw volgnummer e-mailen. Het duurt 2-5 werkdagen voordat uw volgnummer beschikbaar is.

**We verwachten enige vertraging in de levering van bepaalde producten door een tijdelijk probleem met onze leverancier.

Wij verwerken bestellingen van maandag tot en met vrijdag. We verzenden niet op feestdagen. Bij grote vraag kan de verwerkingstijd langer zijn dan drie dagen.

**Onze levertijden zijn schattingen; ze zijn niet gegarandeerd.**