Betalingsvoorwaarden

1 Betaling

1.1 U kunt de Producten betalen via een van de op onze website vermelde betalingsintermediairs.

1.2 U kunt uw bestelling ook geheel of gedeeltelijk betalen met een door ons verstrekte kortingsbon. Promotionele vouchers kunnen alleen online bij de kassa worden ingevoerd.

1.3 Wij kunnen gebruik maken van betalingstussenpersonen om betalingen tussen u en ons te verwerken. U gaat ermee akkoord dat wij documenten en informatie over u kunnen delen met de betalingstussenpersonen, met inbegrip van documenten en informatie die uw persoonsgegevens bevatten.

1.4 Wij zijn geen gereguleerde betalingsverwerker of geldserviceprovider en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele mislukte betalingen of problemen veroorzaakt door de betalingsintermediairs.

1.5 U bent verantwoordelijk voor het verstrekken van volledige en nauwkeurige gegevens in het betalingsproces en alle betalingen moeten met uw eigen geld worden betaald. Door een bestelling te plaatsen, bevestigt u dat: (a) de voor betaling gebruikte betaalmethode aan u toebehoort; b) u, indien van toepassing, de rechtmatige eigenaar bent van de promotiebon; en c) u over voldoende middelen of kredietfaciliteiten beschikt om de desbetreffende bestelling te betalen.

1.6 Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor onbevoegd gebruik van uw krediet-, debet- of prepaidkaarten door derden, zelfs als deze kaarten als gestolen zijn opgegeven. Wij hebben het recht om alle relevante autoriteiten (inclusief kredietinformatiebureaus) in kennis te stellen van frauduleuze betalingen of andere onwettige activiteiten.

1.7 U zult niet:

(a) Chargebacks doen of proberen te doen met betrekking tot een betaling die u voor Producten hebt gedaan; of

(b) elke betaling die u hebt gedaan met betrekking tot Producten terug te draaien.

1.8 U zult ons volledig schadeloos stellen en ons volledig gevrijwaard houden met betrekking tot eventuele Chargebacks of terugboekingen van door u gedane betalingen en eventuele verliezen, kosten, aansprakelijkheden of uitgaven van ons die voortvloeien uit of verband houden met dergelijke Chargebacks of terugboekingen.

2. betalingsmethoden

2.1 Wij bieden over het algemeen creditcard en Paypal aan als betaalmethoden. Wij behouden ons het recht voor bepaalde betalingsmethoden niet aan te bieden voor elke bestelling en te verwijzen naar andere betalingsmethoden. Eventuele kosten van een geldtransactie zijn voor uw rekening.

2.2 In het geval van een aankoop per creditcard, wordt uw creditcardrekening door ons gedebiteerd bij verzending van de bestelling.

2.3 U gaat ermee akkoord dat u facturen en creditnota's uitsluitend in elektronische vorm ontvangt.